Draadloos Bungee jumpen

Prachtig voorbeeld van hoe elektromagnetisme onze fantasie op hol kan laten slaan. En hoe een knap staaltje filmwerk en doorzicht elastiek de illusie kan opwekken dat de stuntman door de magneten wordt opgevangen. Leuk idee voor een profiel werkstuk: uitrekenen hoe zwaar de magneet op de man moet zijn en hoeveel vermogen de 4 elektromagneten moeten hebben. Let dan ook op hoe de magneten onderling gekoppeld zouden moeten zijn om goed te kunnen samenwerken. Ook interessant: als je een poppetje laat vallen, gaat’ie dan ook zo mooi recht weer omhoog zonder te draaien of af te zwaaien?

Wireless bungee jump hoax joke fake

Geef hier uw reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s