Machtige magnetische vloeistof

Twee ontwerpers met een soortgelijk idee: Zelf Koelman en Damjan Stankovic maakten respectievelijk de Ferrolic en de Rhei. Kun je eindeloos naar kijken net als naar een kampvuur of een aquarium op youtube. Het principe erachter is gebaseerd op een ferrofluidum of een vloeistof met magnetische deeltjes dat/die worden bewogen door beweegbare sterke magneten. (neodymium) Het lijkt op een lavalamp maar hier kun je de vormen sturen. Je kunt er zelfs cijfers en letters van maken of complete voorstellingen.

 

Advertenties

Geef hier uw reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s